Op zoek naar een leidekkersbedrijf in regio Zuid-Holland, Noord-Holland of Utrecht? Leidekkersbedrijf Willem van Boxtel plaatst leien daken in onder meer deze provincies. Het leidekkersbedrijf is gespecialiseerd in natuurleien, een eeuwenoud product waarmee u uw dak of gevel voorziet van een oerdegelijk en prachtig product. Komt u niet uit Zuid-Holland, Noord-Holland of Utrecht of heeft u een leidekker nodig voor een project op een andere locatie? Neem gerust contact op met het leidekkersbedrijf en bespreek de mogelijkheden.

Leidekkersbedrijf vinden in de randstad

In de randstad een leidekkersbedrijf vinden voor uw project? Zowel voor nieuwbouw als te renoveren projecten is Leidekkersbedrijf Willem van Boxtel in te schakelen. Het leidekkersbedrijf maakt leien daken op maat. Ieder dak vraagt namelijk om een andere leien dakbedekking. Daarnaast verzorgt het leidekkersbedrijf, dat voornamelijk actief is in de randstad, ook leistenen voor gevelbekleding.

Leien dak laten plaatsen in Noord-Holland

In regio Noord-Holland was Leidekkersbedrijf Willem van Boxtel al eerder actief met het plaatsen van leien daken. De leidekker voerde er verschillende projecten uit. De gecertificeerde leidekkers plaatsten in Noord-Holland onder meer leien daken in Loosdrecht, Hoofddorp, Amsterdam, Nieuw-Vennep en Haarlem. Bekijk enkele van deze projecten.

Leien dakbedekking in Zuid-Holland nodig?

Heeft u voor een nieuwbouwproject, villa, monument of ander project in Zuid-Holland leien dakbedekking nodig? Ook in Zuid-Holland en omgeving is het leidekkersbedrijf werkzaam. In Zuid-Holland plaatsten en renoveerde de leidekkers van Willem van Boxtel onder meer leien daken in Voorschoten, ’s Gravenhage, Leiden, Barendrecht en Wassenaar.

Leidekkersbedrijf Utrecht

Het plaatsen van leien daken in Utrecht gebeurt, net als in andere regio’s, door gecertificeerde leidekkers. Leistenen leggen is namelijk een ambacht. Het werken met natuurleien doet Leidekkersbedrijf Willem van Boxtel dan ook al meer dan 150 jaar. De focus ligt daarbij op kwaliteit en duurzaamheid. Op die manier heeft u levenslang plezier van uw leistenen.